ULTIMELE APARITII
PE HAPPY PET
PUBLICITATE
PE HAPPY PET
CAUT STAPAN
Canisa de AmStaff - Fawn Essence
Politica de confidentialitate
Acord de confidentialitate
Site-ul www.happy-pet.ro apartine firmei SC ROYAL PET STORE SRL . Este singurul proprietar al informatiilor colectate pe site-ul www.happy-pet.ro . Aceste informatii nu sunt si nu vor fi vandute, inchiriate sau facute cunoscute unor terti in alte moduri decat cele prezentate in acest document.

SC ROYAL PET STORE SRL pastreaza fisiere statistice pentru a analiza si a urmari activitatea membrilor sau pentru a strange date referitoare la localizare. Acestea nu contin in nici un fel informatii personale ale vizitatorilor.

Datele personale ale dumneavoastra si ale destinatarului vor fi folosite de catre SC ROYAL PET STORE SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative sau a informatiilor la cerere etc.

SC ROYAL PET STORE SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Trimite unui prieten

Cand un vizitator alege sa "Trimita unui prieten" o recomandare, un articol, o stire etc, numele si adresele de mail nu sunt retinute. SC ROYAL PET STORE SRL va trimite prietenului un singur e-mail continand informatiile solicitate. In nici o circumstanta, SC ROYAL PET STORE SRL nu va mai trimite alt e-mail catre vizitator sau prietenul lui.

Schimbari ale politicii de confidentialitate

Daca si in momentul in care "Politica de confidentialitate" a datelor se schimba, membrii inregistrati vor fi notificati de schimbari, impreuna cu un link catre aceasta pagina pentru a vizualiza schimbarile. Daca un membru decide ca aceasta "Politica de confidentialitate" este in defavoarea lui, el poate opta pentru anularea contului.

Acord

Prin folosirea site-ului www.happy-pet.ro declari ca esti de acord cu "Politica de confidentialitate" prezentata in documentul de mai sus.

SC.ROYAL PET STORE SRL ESTE INREGISTRATA CA OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL CU NR.34846 LA ANSPDCP


caini de vanzare | jocuri cu animale | anunturi animale
Acasă   |   Căutare   |   Videos   |   Despre noi   |   Produse   |   Cum cumpăr   |   Forum   |   Contact
© HAPPY-PET 2008 - 2022, TOATE DREPTURILE REZERVATE
41.59kb 0.0567s